Søren Malling

Søren Malling (f. 1962) er uddannet zoneterapeut i 1985.
Se Søren Mallings CV

Zoneterapi er en effektiv og meget populær behandlingsform, alligevel havde Søren Malling en tro på, at det måtte være muligt at optimere smertebehandling yderligere.

Derfor påbegyndte han i 1990 studier i muskel- og ledfag på medicinstudiet. Efterfølgende tog han til USA for at uddanne sig indenfor ledmanipulation, og i dag er han i færd med at uddanne sig som akupunktør.

Med basis i sin teoretiske viden og professionelle erfaring har Søren Malling udviklet den unikke behandlingsform RefleksZoneBehandling.
Søren Malling praktiserer behandlingsformen i sin klinik i Hellerup, hvor han blandt andet behandler professionelle fodboldspillere fra alle superligaklubberne for typiske sportsskader som fibersprængninger og forstuvninger. Det er skader, der normalt tager to-tre uger at helbrede, men Søren Mallings behandlinger får typisk spillerne på banen efter en til fem dage.

Også landets forsikringsselskaber har set værdien af Søren Mallings behandlinger. Han har som en af de eneste i Danmark en imponerende høj effektivitetsrate for behandling af whiplash (piskesmæld).
Hver anden whiplash-patient går fra klinikken hundrede procent smertefri, og de resterende 50 procent af patienterne oplever en smertenedsættelse.

Se Søren Mallings CV