Michael Laudrups hænder

villabyerne presseomtaleLokalavisen Villabyerne har besøgt Søren Malling på klinikken til en snak om hans andel i triumfen i Swansea City.

Søren Malling kom til Swansea den 16. juli 2012, dagen efter Michael Laudrup var startet. I et interview med Lokalavisen Villabyerne fortæller han om sin indsats i den lille walisiske klub Swansea City.

“Eksperterne dømte klubben som en sikker nedrykningskandidat – de sagde, man ikke kan få succes i Premier League med så smal en trup”, fortæller Søren Malling til Villabyerne.

“I dag har vi bevist det modsatte. Du ser stort set ingen overbelastningsskader i Swansea, dvs. fiber- og lyskeskader, rygsmerter. Michael kan stort set stille det stærkeste hold hver eneste uge. De undrer sig i engelsk presse, og jeg får opkald fra andre klubber. ‘Hvad er det, du gør’, spørger de. Jeg får også tilbud, men jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, hvor jeg hører til. Michael og jeg har arbejdet sammen i 13 år, og det er et utroligt værdifuldt samarbejde, som jeg holder meget af”.

Læs artiklen i lokalavisen Villabyerne:

Michael Laudrups hænder bor på Aurehøjvej

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *